Info companie EvoLuce - EvoLuce | experiente care ilumineaza

Du-te la conținut
COMPANIA


EvoLuce este specializată în comercializarea și furnizarea de soluții integrate pentru iluminat și rețele electrice atât în sectorul rezidențial cât și în cel industrial, devenind în scurt timp furnizorul preferat de profesioniștii din domeniu și utilizatorii finali deopotrivă. Prin parteneriatele cu principalii furnizori la nivel european, reușim să furnizăm o colecție completă de corpuri pentru iluminat care cuprinde atât stiluri clasice cât și contemporane, reunite sub apectele tehnolgiei de iluminat moderne.
Un element distinctiv îl reprezintă îndrumarea de specialitate pe care consultanții și designerii noștri o oferă. Aceasta poate fi adaptată în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client, variind de la alegerea unui singur corp de iluminat până la propunerea de soluții de iluminat pentru întreaga locuință sau spațiu.
MISIUNE

Lumina este principiul esențial al vieții, condiția unei existențe sub semnul raționalității, al minții, dar și principiu al trăirii, al emoției.
EvoLuce propune sisteme pentru iluminat ca marcă distinctivă a personalității dumneavoastră și un element fundamental al mediului ambient pe care îl creați pentru cei dragi, pentru ființa iubită sau pentru prietenii și clienții alături de care desfășurați proiecte comune, urmărind cele trei valori esențiale: design, originalitate și calitate.
CERTIFICĂRI

Compania EvoLuce este certificată ISO 9001:2015, ceea ce reprezintă o garanție pentru furnizarea de produse și servicii de calitate superioară.
Înapoi la cuprins